Home

Romaniuc Business Solutions

Romaniuc Business Solutions este o societate de profil din România, specializată în consultanță și recuperări creanțe, fondată cu scopul de a sprijini companiile să își dezvolte afacerile în siguranță. Serviciile noastre sunt bazate pe profesionalism, eficiență și responsabilitate față de parteneri, activitatea fiind guvernată de principiile confidențialității și promptitudinii.

Urmărim să atingem perfecțiunea în serviciile oferite, ajutând astfel la îmbunătățirea businessului partenerilor noștri, fiind conștienți că, apelând la serviciile noastre, trebuie să sprijinim compania dumneavoastră să își păstreze reputația în piață și mai ales să își continuie dezvoltarea.

Viziunea noastră este aceea de a oferi maximul de seriozitate, promptitudine și succes în colaborare, legând astfel parteneriate de lungă durată și care să aducă beneficiile dorite de ambele părți.

Despre activitatea noastră


Cu o experiență de peste zece ani în domeniu, trecând atât prin perioada de boom economic cât și prin criza de după, am învățat să aplicăm o procedură optimă de recuperare a creanțelor, oferind în același timp partenerilor noștri know-kow-ul necesar pentru a le ușura desfășurarea activității lor.


vezi detalii

Vânzare bunuri

S.C COMAICO S.R.L – în faliment, in bankruptcy, en faillite

Subscrisele (Consorțiul), ZRP INSOLVENCY S.P.R.L, cu sediul în București, str. Dimitrie Racoviță nr. 28-30, sector 2, înregistrată în Regitrul Formelor de Organizare al U.N.P.I.R sub numărul 0571, cod de identificare fiscală 29440085 și AVERTCO RESTRUCTURARE RECUPERARE I.P.U.R.L., cu sediul în București

vezi detalii

Teren langa Autostrada A1

„S.C ALCON SERVICE CANADIAN TIRE S.R.L, cu sediul social în Șos. Alexandriei 335, Bragadiru, Jud. Ilfov, vinde teren în suprafață de 19.911 mp, localizat pe Autostrada A1, KM 48, Județul Giurgiu, Com. Vânătorii Mici, Sat. Izvoru, situat în tarlaua 66, parcela 459 cu număr cadastral NC 759 și 769.

vezi detalii

Conținutul acestui site, texte, grafică, logo-ul, etc, sunt proprietatea S.C Romaniuc Business Solutions S.R.L sau a fondatorilor societății și sunt protejate de legea dreptului de autor. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus, total sau parțial, fără acordul Romaniuc Business Solutions