Avocat Contestație Executare

SERVICII CONTESTAȚII EXECUTARE

În baza experienței pe care am acumulat-o în acest domeniu de-a lungul timpului, acționăm eficient pentru soluționarea contestațiilor de executare care îl implică pe clientul nostru, indiferent că acesta este partea executată silit sau o terță parte vătămată prin urmărirea nelegală a bunurilor sale.

DE CE SĂ COLABOREZI CU NOI?

  • Avem personal specializat în domeniu
  • Lucrăm în baza unui plan bine stabilit
  • Acționăm rapid și obținem rezultate
  • Aplicăm printre cele mai mici comisioane
  • Asigurăm consultanță de specialitate

CUM PROCEDĂM?

DISCUTĂM

Stabilim alături de client care sunt toate datele problemei, ce își dorește acesta să obțină în urma acțiunii noastre și ne informăm cu privire la cele mai potrivite soluții în funcție de contextul dat.

PLANIFICĂM

Punem la punct un plan de acțiune care să reflecte obiectivele stabilite anterior alături de client, căutând să găsim soluțiile optime, rezolvabile amiabil sau în instanță, după caz.

ACȚIONĂM

Aplicăm procedurile legale aferente situației pe care o avem de rezolvat, pașii fiind diferiți în funcție de nevoile clientului nostru. Căutăm să obținem o rezolvare echitabilă, cât mai rapidă posibil.

Reprezentăm în instanță clientul în vederea contestării la executarea silită, procedura fiind posibilă de aplicat fie că este vorba despre partea direct implicată ori o terță parte. Căutăm soluții eficiente pentru soluționarea acestui gen de cazuri, în baza prevederilor aplicabile în vigoare.

  1. CONSILIERE DE SPECIALITATE – oferim consultanță de specialitate pentru persoanele fizice sau juridice care doresc să facă o contextație la executarea silită, venind cu soluții pentru demararea unui astfel de proces în mod eficient și care să atragă după sine rezultatele dorite. Ne implicăm în tot ceea ce privește această procedură, oferind suport permanent clientului implicat în caz, indiferent de particularitățile cazului pe care îl avem de rezolvat.
  2. ACȚIUNE ÎN INSTANȚĂ – jucăm rolul de reprezentanți legali ai clientului pe tot parcursul procesului de contestație la executarea silită, demarând procedurile necesare pentru a obține rezultatele dorite de societatea pe care o reprezentăm. Ne ocupăm integral de tot ceea ce presupune acest proces, pornind de la formularea și depunerea plângerii, până la reprezentarea clientului în instanță, pe toată perioada judecării cazului. Abordăm totul într-o manieră profesională, obiectivul nostru principal fiind acela de a găsi soluții avantajoase pentru clientul pe care îk reprezentăm.

AI NEVOIE DE AJUTOR?
APELEAZA LA UN CABINET AVOCAT DE SUCCES!
ROMANIUC LAW OFFICE ÎȚI STĂ LA DISPOZIȚIE!Contactează-ne cu încredere la 0749 272 027
sau office@romaniuc.ro pentru a discuta cazul tău!

ROMANIUC LAW OFFICE

Adresa: Dezrobirii 44, bl. O9, Sc. A,

Ap. 18, Sectorul 6 - București

Telefon: +40 749.272.027

E-mail: office@romaniuc.ro

Conținutul acestui site, texte, grafică, logo-ul, etc, sunt proprietatea Romaniuc Law Office sau a fondatorilor societății și sunt protejate de legea dreptului de autor. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus, total sau parțial, fără acordul Romaniuc Law Office