Avocat Drept Civil

SERVICII DREPT CIVIL

Asistăm în instanță clienții care au nevoie de ajutor în cazul unor procese de drept civil, asigurând asistență juridică și reprezentare în litigii diverse, de la procese de revendicare și până la recuperare de reanțe. Suntem prompți în găsirea soluțiilor și eficienți în aplicarea acestora, obiectivul fiind acela de a oferi clienților noștri rezolvări potrivite nevoilor lor.

DE CE SĂ COLABOREZI CU NOI?

  • Avem personal specializat în domeniu
  • Lucrăm în baza unui plan bine stabilit
  • Acționăm rapid și obținem rezultate
  • Aplicăm printre cele mai mici comisioane
  • Asigurăm consultanță de specialitate

CUM PROCEDĂM?

DISCUTĂM

Stabilim alături de client care sunt toate datele problemei, ce își dorește acesta să obțină în urma acțiunii noastre și ne informăm cu privire la cele mai potrivite soluții în funcție de contextul dat.

PLANIFICĂM

Punem la punct un plan de acțiune care să reflecte obiectivele stabilite anterior alături de client, căutând să găsim soluțiile optime, rezolvabile amiabil sau în instanță, după caz.

ACȚIONĂM

Aplicăm procedurile legale aferente situației pe care o avem de rezolvat, pașii fiind diferiți în funcție de nevoile clientului nostru. Căutăm să obținem o rezolvare echitabilă, cât mai rapidă posibil.

Avem peste 10 ani de experiență în domeniul dreptului civil, soluționând cu succes o mulțime de cazuri în domeniu. Oferim consultanță juridică de specialitate și acționăm în vederea soluționării problemelor de drept juridic pe care societățile pe care le reprezentăm le întâmpină.

  1. ASISTENȚĂ JURIDICĂ – asigurăm consiliere de specialitate în vederea soluționării cazurilor de drept civil pe care clienții noștri le au în desfășurare, ori urmează să le deschidă. În baza unor proceduri specifice, oferim sfaturi profesionale în vederea recuperării de creanțe între persoane fizice sau juridice, pentru punerea în aplicare a procedurii de somație la plată, sau alte acțiuni de drept civil de care societatea care ne este client are nevoie. 
  1. REPREZENTARE JURIDICĂ – în baza colaborării noastre, devenim reprezentanți legali ai clienților noștri în soluționarea proceselor de ordin civil aflate pe rol sau în curs de deschidere. Reprezentăm societățile în cauză în procedurile administrative și juridice privind reconsituirea dreptului de proprietate, pentru recuperări de creanțe, somații și proceduri de somație la plată, negocieri de tranzacții, sau tot felul de alte acțiuni similare și care se înscriu în sfera de acțiune a dreptului civil.

AI NEVOIE DE AJUTOR?
APELEAZA LA UN CABINET AVOCAT DE SUCCES!
ROMANIUC LAW OFFICE ÎȚI STĂ LA DISPOZIȚIE!Contactează-ne cu încredere la 0749 272 027
sau office@romaniuc.ro pentru a discuta cazul tău!

ROMANIUC LAW OFFICE

Adresa: Dezrobirii 44, bl. O9, Sc. A,

Ap. 18, Sectorul 6 - București

Telefon: +40 749.272.027

E-mail: office@romaniuc.ro

Conținutul acestui site, texte, grafică, logo-ul, etc, sunt proprietatea Romaniuc Law Office sau a fondatorilor societății și sunt protejate de legea dreptului de autor. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus, total sau parțial, fără acordul Romaniuc Law Office