Avocat Drept Comercial

SERVICII DREPT COMERCIAL

Asigurăm cadrul juridic și contractual al managementului pentru companii mici, mijlocii și mari. Oferim consultanță în ceea ce privește aplicarea reglementărilor în conformitate cu legile în vigoare, oferind soluții practice și avantajoase pentru clienții pe care îi reprezentăm. Indiferent de domeniul de activitate al clientului nostru, asigurăm cadrul legal necesar pentru ca acesta să-și desfășoare eficient activitatea, din punct de vedere comercial și nu numai.

DE CE SĂ COLABOREZI CU NOI?

  • Avem personal specializat în domeniu
  • Lucrăm în baza unui plan bine stabilit
  • Acționăm rapid și obținem rezultate
  • Aplicăm printre cele mai mici comisioane
  • Asigurăm consultanță de specialitate

CUM PROCEDĂM?

DISCUTĂM

Stabilim alături de client care sunt toate datele problemei, ce își dorește acesta să obțină în urma acțiunii noastre și ne informăm cu privire la cele mai potrivite soluții în funcție de contextul dat.

PLANIFICĂM

Punem la punct un plan de acțiune care să reflecte obiectivele stabilite anterior alături de client, căutând să găsim soluțiile optime, rezolvabile amiabil sau în instanță, după caz.

ACȚIONĂM

Aplicăm procedurile legale aferente situației pe care o avem de rezolvat, pașii fiind diferiți în funcție de nevoile clientului nostru. Căutăm să obținem o rezolvare echitabilă, cât mai rapidă posibil.

Aria de servicii din sfera dreptului comercial pe care echipa noastră de avocați le poate oferi este foarte largă. Acționăm întotdeauna în beneficiul clientului nostru, căutând să asigurăm un cadru legal potrivit desfășurării activității comerciale a acestuia.

  1. ASISTENȚĂ ÎN TRANZACȚII – coordonăm îndeaproape tranzacțiile comerciale pe care clientul nostru le realizează, fie că este vorba despre achiziții de portofoliu, contracte de vânzare, închiriere sau leasing, asociere cu diverse alte societăți sau persoane fizice, ori tot felul de alte acțiuni similare, care cer atenta analiză a unui specialist în drept comercial. Ne ocupăm de tot ceea ce înseamnă structurarea tranzacției, realizarea documentelor necesare și verificarea procesului propriu-zis, pentru evitarea eventualelor probleme juridice.
  2. DOCUMENTAȚII ȘI CONSILIERE – oferim consiliere de specialitate în domeniul dreptului comercial, asigurându-ne că toate acțiunile în care compania pe care o reprezentăm este implicată se vor desfășura eficient și corect din punct de vedere legal. Asisutăm clientul în luarea celor mai potrivite decizii pentru creșterea afacerii sale, verificăm constant situația juridică a firmei, revizuim și participăm la negocierea contractelor. Facem toate demersurile pentru a asista eficient compania clientului nostru.

AI NEVOIE DE AJUTOR?
APELEAZA LA UN CABINET AVOCAT DE SUCCES!
ROMANIUC LAW OFFICE ÎȚI STĂ LA DISPOZIȚIE!Contactează-ne cu încredere la 0749 272 027
sau office@romaniuc.ro pentru a discuta cazul tău!

ROMANIUC LAW OFFICE

Adresa: Dezrobirii 44, bl. O9, Sc. A,

Ap. 18, Sectorul 6 - București

Telefon: +40 749.272.027

E-mail: office@romaniuc.ro

Conținutul acestui site, texte, grafică, logo-ul, etc, sunt proprietatea Romaniuc Law Office sau a fondatorilor societății și sunt protejate de legea dreptului de autor. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus, total sau parțial, fără acordul Romaniuc Law Office