Avocat Drept Fiscal

SERVICII FISCALE

Asistăm companiile în acțiunile fiscale pe care le desfășoară, urmărind îndeaproape procedurile parcurse în vederea obținerii unor rezultate eficiente, corecte din punct de vedere al legilor aplicabile în vigoare. Acționm în vederea eficientizării procesului și oferim consultanță de specialitate în domeniul dreptului fiscal, pentru companii de toate tipurile.

DE CE SĂ COLABOREZI CU NOI?

  • Avem personal specializat în domeniu
  • Lucrăm în baza unui plan bine stabilit
  • Acționăm rapid și obținem rezultate
  • Aplicăm printre cele mai mici comisioane
  • Asigurăm consultanță de specialitate

CUM PROCEDĂM?

DISCUTĂM

Stabilim alături de client care sunt toate datele problemei, ce își dorește acesta să obțină în urma acțiunii noastre și ne informăm cu privire la cele mai potrivite soluții în funcție de contextul dat.

PLANIFICĂM

Punem la punct un plan de acțiune care să reflecte obiectivele stabilite anterior alături de client, căutând să găsim soluțiile optime, rezolvabile amiabil sau în instanță, după caz.

ACȚIONĂM

Aplicăm procedurile legale aferente situației pe care o avem de rezolvat, pașii fiind diferiți în funcție de nevoile clientului nostru. Căutăm să obținem o rezolvare echitabilă, cât mai rapidă posibil.

Îndeplinirea obligațiilor fiscale este esențială pentru orice companie activă pe piața din România sau din afară, iar echipa noastră de avocați este antrenată în vederea eficientizării procedurilor aferente îndeplinirii acestor obligațiuni juridice.

  1. ASISTENȚĂ – asigurăm clienților noștri asistență și consiliere de specialitate în ceea ce privește achitarea impozitelor aferente proiectelor de business pe care le coordonează, asigurându-ne că cei pe care îi reprezentăm își îndeplinesc eficient obligațiile de natură fiscală, către stat și către alte societăți similare. Suntem atenți și întotdeauna prezenți în viața firmei pe care o asistăm, pregătiți să intervenim ori de câte ori este necesar. 
  1. GESTIUNE – ne concentrăm activitatea pe gestionarea problemelor de natură fiscală pe care clienții noștri le pot avea, echipa noastră fiind cea care se va ocupa îndeaproape de soluționarea obligațiilor fiscale aferente firmelor, în scopul de a obține rezultatele dorite de client, conform prevederilor legale. Eficientizăm și optimizăm tranzacțiile firmei, astfel încât să obținem tot ce e mai bun pentru client, de pe urma activităților fiscale desfășurate.

AI NEVOIE DE AJUTOR?
APELEAZA LA UN CABINET AVOCAT DE SUCCES!
ROMANIUC LAW OFFICE ÎȚI STĂ LA DISPOZIȚIE!Contactează-ne cu încredere la 0749 272 027
sau office@romaniuc.ro pentru a discuta cazul tău!

ROMANIUC LAW OFFICE

Adresa: Dezrobirii 44, bl. O9, Sc. A,

Ap. 18, Sectorul 6 - București

Telefon: +40 749.272.027

E-mail: office@romaniuc.ro

Conținutul acestui site, texte, grafică, logo-ul, etc, sunt proprietatea Romaniuc Law Office sau a fondatorilor societății și sunt protejate de legea dreptului de autor. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus, total sau parțial, fără acordul Romaniuc Law Office