Avocat Recuperări Creanțe

SERVICII RECUPERĂRI CREANȚE

Asigurăm servicii complete în ceea ce privește recuperarea creanțelor pentru persoane fizice și juridice, echipa noastră de avocați având peste 10 ani de experiență în domeniu. Acționăm în conformitate cu cerințele clientului nostru, căutând să găsim cea mai bună formulă prin care acesta să ajungă în posesia bunurilor solicitate, în cel mai scurt timp posibil.

DE CE SĂ COLABOREZI CU NOI?

  • Avem personal specializat în domeniu
  • Lucrăm în baza unui plan bine stabilit
  • Acționăm rapid și obținem rezultate
  • Aplicăm printre cele mai mici comisioane
  • Asigurăm consultanță de specialitate

CUM PROCEDĂM?

DISCUTĂM

Stabilim alături de client care sunt toate datele problemei, ce își dorește acesta să obțină în urma acțiunii noastre și ne informăm cu privire la cele mai potrivite soluții în funcție de contextul dat.

PLANIFICĂM

Punem la punct un plan de acțiune care să reflecte obiectivele stabilite anterior alături de client, căutând să găsim soluțiile optime, rezolvabile amiabil sau în instanță, după caz.

ACȚIONĂM

Aplicăm procedurile legale aferente situației pe care o avem de rezolvat, pașii fiind diferiți în funcție de nevoile clientului nostru. Căutăm să obținem o rezolvare echitabilă, cât mai rapidă posibil.

Procedura de recuperare sau colectare a creanțelor are la bază două etape predefinite, pe care le parcurgem diferențiat, în funcție de contextul cazului pe care urmează să îl rezolvăm.

  1. REZOLVARE PE CALE AMIABILĂ – discutăm cu debitorii, determinându-i pe aceștia să își îndeplinească obligațiile financiare față de societatea pe care o reprezentăm. În funcție de nevoile clientului nostru, oferim debitorilor variante de îndeplinire a obligațiilor lor financiare fie prin plată integrală, în termen de două zile lucrătoare, fie prin încheierea unui acord de plată eșalonat, durata și sumele fiind stabilite în baza unei discuții prealabile cu clientul. Obiectivul este acela de a recupera datoria în cel mai scurt timp posibil și de a păstra o relație profesională echitabilă între cele două părți implicate, avocații noștri acționând ca mediatori și depunând toate diligențele necesare pentru a evita un conflict între toți cei implicați. 
  1. REZOLVARE ÎN INSTANȚĂ – în contextul nesoluționării litigiului pe cale amiabilă sau din motive care impun demararea procesului fără a parcurge etapa amiabilă, vom acționa în instanță debitorul, conform procedurii aferente. Fiind conștienți de existența prejudiciului pentru neîncasarea la termen a creanței, acțiunea în instanță va fi aleasă astfel încât costurile ocazionale cu derularea procesului (taxa de timbru, certificatele constatatoare, sau altele asemenea) să fie minime, dar să aducă rezultatele dorite.

AI NEVOIE DE AJUTOR?
APELEAZA LA UN CABINET AVOCAT DE SUCCES!
ROMANIUC LAW OFFICE ÎȚI STĂ LA DISPOZIȚIE!Contactează-ne cu încredere la 0749 272 027
sau office@romaniuc.ro pentru a discuta cazul tău!

ROMANIUC LAW OFFICE

Adresa: Dezrobirii 44, bl. O9, Sc. A,

Ap. 18, Sectorul 6 - București

Telefon: +40 749.272.027

E-mail: office@romaniuc.ro

Conținutul acestui site, texte, grafică, logo-ul, etc, sunt proprietatea Romaniuc Law Office sau a fondatorilor societății și sunt protejate de legea dreptului de autor. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus, total sau parțial, fără acordul Romaniuc Law Office